Forum Clanu Batlle Heroes
Administrator
jutro sponsoruje kolejny Uber juz 3 w ciągu 3 dni;) (nazwa tematu 2 ale ja licze od 0 )
chętni niech piszą do mnie
czułbym się dobrze jakby pojawił się Sasuke i Wilk z ktorymi dobrze mi się chodzi na ubery jak narazie.
wciąż powtarzam iż kto pójdzie ten zobowiązuje się że torcha nie będzie podnosić(i identyfikować co wynika jedno z drugiego) jeżeli ktoś tak zrobi ma u mnie dużego minusa i nie będzie zapraszany na ubery które będe sponsorować
Pozdrawiam Dragon
Użytkownik
ja sie zgłaszam też znowu javą pomoc oferuje mam nadzieje że pójdzie jak ostatnio
Administrator
przepraszam wczorajszy uber nie odbył sie bo nie było z kim iśc znaczy jak ja byłem było pusto potem musiałem iśc itp dziś zrobilyśmy to co wczoraj miałobyć a teraz do rzeczy:
po klucze poszli
Smither_Dragon (pal smiter;) lvl 79)
zaq12wsx (javazonka)
lilith poradziłem sobie bez problemów sorc MF zrobiłem tele i wybiłem śmieci bo mi sie szmaciarzem niechciało tyle biegać;p jak gre moze zerwac;)
z izualem było gorzej bo po drodze magowie byli w duzej ilości i tu podziękowania dla zaq12 za rzuty tytkami 196 w te śmieci co IM na mnie rzucały tylko;p
duriela nie mogłem znaleźc ale sam duriel tez żaden problem jak zawsze;)
tristram:
Smither_Dragon(paladyn smiter lvl 78..)
Dragon111 (hammerem)
sosopl (JavazonkaxDD) lvl 79
karlos12 (dru lvl około 60 miałbyć dla XP ale wyszedł po minucie...)
mefisto bez problemów potem było gorzej co chwila wyrzucało mnie i janka(Sosopl - Javazonka) z gry przy czym Dragon miał problerm zeby przerzyc bo niewiem jak ale diablo i baal był wywołany naraz ... gdyby mnie nie wywalało było by <Maaalina> a tak to <batonik;p> co chwila wyrzucało kogoś a jak uz było ok to zjawy które sa na wyposażeniu baala wysysały mi mane przez co nie uzywałem dośc czest o smita tylko zwyklego udezenia bronia... co doprowadza do smierci czasem;) Ias zmniejszony przez bron mniejsze dmg i wysysanie zycia wychodzi z tego..) ale dzieki inne Javazonce niz po klucze(sosopl) rzucającej furia w zjawy udało nam sie dobić i baala i podnieśc duży talizman i sztanadary;) LC nie bedzie znów identyfikowany by nie stracic wszystkiego i móc pójśc na przykład jutro znów
pozdrawiam Dragon
Użytkownik
raport tak dokładny i czysty jak skalpel chirurgiczny xD na nastempny uber też sie zgłaszam i chyba tez po klucze ale wczoraj nie miałem czasu isc po klucze dzisiaj też może być kiepsko bo mnie caly dzien nie bendzie a przynajmniej do 18 pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez bh_soso-pl (2008-10-30 06:19:29)