Forum Clanu Batlle Heroes
Administrator
dzis będzie 4 uber jaki sponsoruje będąc w klanie BH (5 dzień jestem)
klucze są juz przyniesione nikogo nie było z klanu to sam sobie podreptałem bez problemów... pomagałem sobie swoja fire sosos i light soso mojego brata (fire u lilith a light u izuala) całośc trwała mniej niz 15 minut)
zapraszam na uber
siebie
sobo pl
zaq12wsx
Dragona
opis tristram po;)
powtarzam że kto idzie na Uber zobowiązuje się że nie będzie zgarniać ani organów ani torcha(kto zagarnie ma u mnie dłuuuga kreske i nie bedzie zapraszany na zaden uber...)
pozdrawiam Dragon
Użytkownik
ej kiedy ten trist?
Administrator
był opis zrobie potem albo jutro;)
Użytkownik
hehe czyli jutro tak mniej więcej o 16-19 by mi pasowało ok? bo tak to jade jutro do kina (wolne hehe praktycznie mi pasuje o każdej godzinie ale zależy mi żeby był ktoś jeszcze
Administrator
Uber Tristram skończyłem w towarzystwie był zaq12 hammere z low eq więc pomoc była niewielka ale zawsze;) Torch sprzedany dostałem PM po chwili ama T 20/20 niema co opisywać co do błędów bo wobec braku graczy występuje brak błędów nie widziałem co robił zaq12 ale nie przeszkladzało mi to zeby ubic te bydlaki;) a ja swoje błędy co poniektóre znam dobrze bo przez nie musze gre przełączać czasemxD najczęściej polega na myleniu konfiguracji na klawiaturze i zapomnieniu przelozenia itemow... z PvP na Ut(helm amu)