..:::Batlle Heroes:::..

Forum Clanu Batlle Heroes

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2008-10-31 19:51:19

bh_soso-pl

Użytkownik

8219645
Punktów :   

uber tristram 1 sponsorowne przez Dragon111

ludzie ludzie!!!
dotąd było się czym pochwalić ujme ten uber tak klapa!!!!!!! użył bym wulgarniejszego określenia ele nie chce sie żegnać z sojuszem xD no więc jakie uwagi mianowicie 2!!!!!

nie wiem kto poszedł na środek ut chociaż wyraźnie napisałem do ściany!!!!
2 uwaga jest taka że na tym uberze był chaos totalny chaos nauczmy się ze sobą współpracować !!!!!! bo z tego nic nie będzie
a i jeszcze 1 uwaga wybierajcie te postacie na ut które się przydadzą i umiecie nią grać no to na tyle taki raport z ubere ci których nie było informuje że podczas lagu wywaliło wszystkich z gry i gra sie zamknęła

ps: dragonowi nie chce się już pisać raportów z uberów więc ja to będę robił

http://c.wrzuta.pl/wi793/2f7582010029705b4a2df80f/0/dragon%20ball%20sygna

#2 2008-10-31 20:43:09

bh_Smither_Dragon

Administrator

Punktów :   

Re: uber tristram 1 sponsorowne przez Dragon111

anoś niechce mi sie pisać jak kupuje klucze teraz hurtem nie na 1 uber od 1 osoby tylko po 3-8 uberów u jednej osoby;) jednego dnia;p reszta jak bedzie miejsce

faktycznie był chaos teraz juz wiedza wszyscy dlaczego mówie że na UT zawsze idzie się do ściany ile śmierci było przez to że tłuc musiałem mefista w portalu do trist

teraz soso pl bedzie opisywać UT na których był ze mną znaczy sie 99% moich uberów;p a ten opisał dodatkowoxDD

pozdrawiam Dragon

Stopka forum

RSS