..:::Batlle Heroes:::..

Forum Clanu Batlle Heroes

#1 2009-01-30 19:08:22

Magda

Nowy użytkownik

Punktów :   

Rekrutacja

Nazywam się Magda. Gram w Diablo 2 3 lata z przerwami. Szybko robie postacie do wysokiego lvla oraz mam dobre znajomości co do itemów. Znam wiekszaść pojęć np.: Wp, Tp, itp. Chce być w klanie ponieważ nigdy jeszcze nie byłam w klanie i chcę zobaczyć jak to jest. Szybko zawieram przyjaznie i mam nadzieję że bede mogła z wami grać.

#2 2009-01-30 19:18:14

bh_krukq

Nowy użytkownik

11313287
Punktów :   

Re: Rekrutacja

kurde... madzia mowilem ci ze jest wzor i ze ma byc wedlug wzoru... ale juz trudno ;]  jestem za tym zeby cie przyjac ale zobaczymy co powie sasuke i admini

Dobry kumpel, uczciwy kupiec, low dueler .

#3 2009-02-22 20:22:01

bh_Smither_Dragon

Administrator

Punktów :   

Re: Rekrutacja

jej Kobieta do klanu chce dołączyć xD fajnie ale faktycznie według wzoru prosze;) a z tego co piszesz wynika ze średnio znasz zasady funkcjonowania Diabełka na CBN LD ja bym sie popisał innymi skrótami niż TP i WP od chociazby nazwy różnorodnych wskaźników szykosci poszczególnych akcji jak na przykład FHR FCR  FRW... spodobał mi się zwrot "mam dobre znajomosci co do itemów"  xD 

ja teraz tylko duchem jestem z klanem xD moje ciało cierpi na brak czasu na walke w regularnej armi BH  i cierpi też na nienawiść Battlenet w  postaci 2 banów na okres nieokreslony chociaz cdkey to pare zł niechce mi sie kupowac teraz bo i tak niemam czasu... poczekam aż stanieje jeszcze bardziej i zima będzie taka jak w grudniu zeby ciemno było zaraz po świcie xD
więc niemam zdania na ten temat = opinia obojętna imie pozytywnie xD reszta albo negatywnie albo obojętnie wypada ale najpierw według wzoru trzeba napisac wszyscy to wszyscy...
Pozdrawiam

Stopka forum

RSS