Forum Clanu Batlle Heroes
Nazywam się Magda. Gram w Diablo 2 3 lata z przerwami. Szybko robie postacie do wysokiego lvla oraz mam dobre znajomości co do itemów. Znam wiekszaść pojęć np.: Wp, Tp, itp. Chce być w klanie ponieważ nigdy jeszcze nie byłam w klanie i chcę zobaczyć jak to jest. Szybko zawieram przyjaznie i mam nadzieję że bede mogła z wami grać.
kurde... madzia mowilem ci ze jest wzor i ze ma byc wedlug wzoru... ale juz trudno ;] jestem za tym zeby cie przyjac ale zobaczymy co powie sasuke i admini
Administrator
jej Kobieta do klanu chce dołączyć xD fajnie ale faktycznie według wzoru prosze;) a z tego co piszesz wynika ze średnio znasz zasady funkcjonowania Diabełka na CBN LD ja bym sie popisał innymi skrótami niż TP i WP
od chociazby nazwy różnorodnych wskaźników szykosci poszczególnych akcji jak na przykład FHR FCR FRW... spodobał mi się zwrot "mam dobre znajomosci co do itemów" xD
ja teraz tylko duchem jestem z klanem xD moje ciało cierpi na brak czasu na walke w regularnej armi BH i cierpi też na nienawiść Battlenet w postaci 2 banów na okres nieokreslony chociaz cdkey to pare zł niechce mi sie kupowac teraz bo i tak niemam czasu... poczekam aż stanieje jeszcze bardziej i zima będzie taka jak w grudniu zeby ciemno było zaraz po świcie xD
więc niemam zdania na ten temat = opinia obojętna imie pozytywnie xD reszta albo negatywnie albo obojętnie wypada ale najpierw według wzoru trzeba napisac wszyscy to wszyscy...
Pozdrawiam